DIESEL OPTIMERARE

Drivstofftilsetning for diesel


Drivstofftilsetning for diesel

Volum

  1. 500ml

Moly 2000 er en dieseloptimalisering med aktive tilsetningsstoffer som øker cetantallet (kaloriverdi) og gir samtidig en mer effektiv forbrenning.Rengjør, smør og beskytt det komplette forbrenningssystemet ekstremt effektivt.

BESKYTTER SYSTEMET

Moly 2000 smører alle komponenter i drivstoffsystemet og bygger en sterk beskyttende hud på alle metalloverflater i drivstoff og injeksjonsanlegg.Smøremiddelfilmen beskytter effektivt mot friksjon, slitasje, korrosjon og oksidasjon.Levetiden til alle bevegelige deler i systemet øker kraftig og dieselrelaterte funksjonsfeil elimineres.

ØKT EFFEKT

Reduserer drivstofforbruk og røykutvikling både i praksis og ved dynotester på tunge kjøretøy.

LAVERE UTSLIPP

Moly 2000 holder dysene rene for innskudd, slik at full kraft alltid oppnås.En ny amerikansk EPA-test viser en utslippsreduksjon på 47% ved hjelp av Moly 2000.

DIESEL BAKTERIER

Forhindrer bakteriell vekst i diesel og eliminerer kondens ved kontinuerlig bruk.

FORDELER

Øker cetan nummer 4 enheter
Opptil 5% høyere effekt
Opptil 5% forbedret drivstofføkonomi
Reduserer utslipp opptil 47%
Effektiv rensing av dyser
Øker levetiden til applikasjonen
Forhindrer dieselbakterier
Lav dosering: 0;05% (1: 2000)
Stabiliserer diesel ved lagring

TESTER

Flere dynotester utført på tunge kjøretøy viser en høy reduksjon av drivstofforbruket, og de samlede resultatene viser en reduksjon i drivstofforbruket på 4;2%.Test på Cummins L-10 og N-14 viser fullstendige rene dyser uten målbar slitasje med normale intervaller i. bytte av dyser.

SVOVELFRI DIESEL

Moly 2000 er et av de få tilsetningsstoffene som ikke bare overstiger amerikanske EPAs nye krav hvis. tillegg i dieselolje.Moly 2000 er registrert og godkjent som tilsetningsstoff i miljødiesel.
Merke Payback